Algemene Ledenvergadering Dorpsraad Loenen Zonnedorp

De Dorpsraad Loenen Zonnedorp nodigt u van harte uit voor de Algemene Leden Vergadering op woensdag 17 april, om 19:30 in De Brink.

Op deze avond zullen we naast de formaliteiten, ook een overzicht presenteren van de stand van zaken met betrekking tot de verschillende onderwerpen. Bij sommigen zijn er (kleine) successen en bij andere zaken lopen de frustraties op.

Zoals u wellicht al weet neemt onze voorzitter Willem de Zanger afscheid van de Dorpsraad. Wij kunnen ons gelukkig prijzen met een de beoogde opvolger Harry Wilbrink. Daarnaast stellen wij Brenda Koster voor als onze nieuwe secretaris! Iets verderop in NuL leest u meer over haar.

Op een drietal dossiers zijn we nog zoekende naar versterking:

  •  Zorg, Jeugd en Welzijn;
  •  Bouwen en Wonen;
  •  Infrastructuur en Mobiliteit.

Mocht u interesse hebben, schroom dan niet om op deze avond één van ons te benaderen. Alle kennis en kunde is welkom!

Aan het eind hebben we een tweetal sprekers. Auke Siebesma komt als planoloog wat vertellen over het proces tot het komen van woningbouw. Sabine Salomons zal ons vervolgens bijpraten over het Woonwensenonderzoek wat de komende tijd uitgevoerd zal gaan worden.

Mocht u nog geen lid zijn. Voor €10,00 krijgt u vele uren tomeloze inzet van onze vrijwilligers om Loenen leefbaar en vitaal te houden! Opgave kan op 17 april of via onze website www.loenenzonnedorp.nl

Graag tot ziens op 17 april!

Deel dit bericht:

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor Nieuws uut Loenen

De Loenense krant “Nieuws uut Loenen” wordt iedere laatste woensdag van de maand verspreid.

Archief Nieuws uut Loenen