Dorpsraad Spritshz

Spritshz heeft weer een feestje gehad in de kelder met uiteraard de onvermijdelijke klachten van een aantal ( 1 ? ) bewoner(s) uit de omgeving.

Direct werden er vanuit Apeldoorn een aantal BOA’s gestuurd met ook de onvermijdelijke waarschuwingen en dreigingen.

Toen de dorpsraad hoorde dat de BOA’s een keer of vijf langs zijn geweest, was het aanleiding om een klacht in te dienen bij de Gemeente Apeldoorn.

Een paar keer per jaar heeft Spritshz een feestje waar zelfs de overburen geen of weinig last van hebben. We hebben het over een groep jongeren die al jaren een fantastisch bestuur weet te benoemen en die alles onder controle hebben. Natuurlijk gaat ook daar wel eens iets mis, maar waar niet.

Deze jongeren verzorgen voor vele leeftijdgenoten in de regio (Klarenbeek, Oosterhuizen, Beekbergen, Eerbeek etc.) een gezellige avond, waarvan de ouders gerust kunnen zijn dat hun kinderen veilig zijn.

Ook zorgt een groep uit Spritshz jaarlijks het zomer- en winter vakantiespel bedoeld voor de jongere kinderen uit het dorp, een week lang worden deze kinderen beziggehouden met allerlei leuke dingen en zijn deze kinderen prima onder dak! Ook wordt er vanuit Spritshz jaarlijks het Loen’se vroagenvuur georganiseerd, waar de jonge en oudere inwoners fanatiek om strijden.

Als laatste, we praten over de toekomst van ons dorp, de kweekvijver voor besturen en vrijwilligerswerk, waar ook de juiste mentaliteit wordt gekweekt!

Wij zijn in Loenen super trots op Spritshz, dat zou Apeldoorn ook moeten zijn en ervoor moeten zorgen dat BOA’s niet de deur platlopen bij één klacht!

Spritshz bedankt voor weer een seizoen van geweldige inzet!

De Dorpsraad

Deel dit bericht:

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor Nieuws uut Loenen

De Loenense krant “Nieuws uut Loenen” wordt iedere laatste woensdag van de maand verspreid.

Archief Nieuws uut Loenen