Afscheid Willem de Zanger

Na een periode van 8 – 9 jaar in de Dorpsraad, heb ik op 26 april afscheid genomen. Ik kijk terug op een fantastische periode, echter met een paar kanttekeningen:

De aanpassingen van de N786, waar jaren aan gewerkt is. Voor de Dorpen en gemeenten die het betreft een lastige en soms frustrerende tijd.  Uiteindelijk afgesloten met een redelijk compromis, met de aantekening dat de rondweg aan de horizon blijft en nog niet van het Loenense wensenlijstje geschrapt is.

Daarnaast liggen er nog een paar lastige dossiers: Huisvesting voor starters en levensloopbestendige woningen. Ook zorg voor de ouderen, want Loenen vergrijsd in een rap tempo.

We moeten dus voor onze ouderen zorgen maar gezien de plannen van de Dorpsraad en de vele vrijwilligers in Loenen zit dat wel goed. Ook op het gebied van groen en toerisme is er nog veel te doen. Gelukkig dat ook daarvoor prima mensen in de Dorpsraad zitten. We hopen dat in de toekomst de aanstormende jeugd (Spritshz) goede kandidaten zullen leveren.

Op het gebied van duurzaamheid hebben Andre Zeijseink en Willem Dikker Hupkes met hun team al een goede basis gelegd voor de toekomst, waardoor we vooruitlopen in vergelijking met onze regio en zelfs ver daarbuiten.

Het voorzitterschap is in goede handen bij Harry Wilbrink die zich in een korte periode al bewezen heeft, dus ook daar is een goede toekomst verzekerd.

Rest mij nog iedereen te bedanken voor de samenwerking: Gemeente, Provincie, Ondernemers, Vrijwilligers en Dorpsraadleden in de afgelopen 8-9 jaar en niet te vergeten de inwoners van ons mooie dorp Loenen!

Willem de Zanger

Deel dit bericht:

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor Nieuws uut Loenen

De Loenense krant “Nieuws uut Loenen” wordt iedere laatste woensdag van de maand verspreid.

Archief Nieuws uut Loenen